tgygntkn yazdı:
aynen katılıyorum,beetlejuice.çok iddalı,özgüveni tavan yapmış filmler için tamam kullanılsın ama video gözüyle bakıyorsan niye bir burak babayiğit filmi yazıyorsun diye sorasım geliyor.
Eğer sadece ÇOK İDDİALI VE ÖZGÜVENİ TAVAN YAPMIŞ FİLMLER için geçerli olacaksa size şöyle bi örnek vermek isterim :
Filmlerinizi çocuğunuz olarak düşünün ve siz anne yada babasınız ... Çocuğunuzun birisine çirkin diğerine güzel/yakışıklı olarak ayrım filtresi koyalım

Küçük Düşünür'ü ÇİRKİN | Özgüveni Tavan Yapmış ve Çok iddialı filmler'i Güzel/Yakışıklı olarak düşünelim.

Siz bu iki çocuğunuzu ayırt ederek "bir burakbabayiğit yapımı" yazısını birisine yazarken bir diğerine yazmazmısınız?
soruyorum size... ? lütfen buna düzgün ve mantıklı bir cevap verin susuyum

tgygntkn yazdı:
bi de "Pst!" filmine facebook'tan yaptığını yorumu okudum da -yanlış anlaşılmak istenmem- şöyle bir şey yazıyordu:
"kim bilir ne kadar iyi imkanlar içerisinde çekildi bu film...
ama film demeye bile utanıyorum şuanda. :/"
garipsedim şahsım adına..
O yorumumun sonuna kadar arkasındayım...
Neden? Çünkü filmin çekim kalitesine bakıyorum mükemmel,ses'te iyi gibi...
Onda ki kamera bende olsa sence KÜÇÜK DÜŞÜNÜR'ü böyle mi çekerdim? bu bi muamma

Garipseme hissinin yanlış olduğunu düşünüyorum.Çünkü ben buna konulu,mesaj verebilen bir video olarak yanıt verebiliyorum. Peki ya "PST!"in mesajı ney? konusu ney? amacı ney?
hadi edebiyata göre gidelim : GİRİŞ-GELİŞME-SONUÇ nerede?
Hadi giriş ve gelişme var peki ya sonuç?
Arkadaşlar kısa film nedir? giriş -gelişme ve sonuç 'u olan mesaj verebilen,konulu filmler topluluğu değilmidir?
E bunlar yoksa git uzun metraj çek yada orta metraj çek

Kısa metraj bari deme? kısa metraj'ın kalitesini küçültme

amacını saptırma...
lütfen mantıklı cevaplar bekliyorum...
iyi çalışmalar.