Merhaba,
Saçma , kötü , berbat vs...vs... bu uzayıp gidecek şeydir tabii ki.
Bunları demeniz beni kırmaz,beni üzmez,zaten kimseyi üzmemeli kırmamalı bunlar ... Aksine bende olduğu gibi ateşlemeli...
"Bi daha ki filmim okadar mükemmel olacak ki hep taktir toplayacak göreceksiniz" demeli...
Her dediğiniz de haklısınız...
Film zaten tezat bir senaryodan oluşuyor...Oyuncular hazırlıksız...
Çekim hataları / ses senkronu vs...vs... uzayabilir bu liste ama butür filmler kendi düşünceme göre bana tecrübe veriyor...Beni daha iyi daha net daha anlamlı bir insan haline bir yönetmen adayı haline getiriyor.Tabiri caizse beni körelten filmler bunlar...
İstediğiniz gibi eleştirme hakkını ben sizlere verdim bu konuyu açarken,ister kötü ister iyi dersiniz,ama bana sadece BERBAT-KÖTÜ-İĞRENÇ gibi yaklaşımlarla yaklaşmak yerine neresi kötü neresi iyi bunları söylemelisiniz ki ben kendimi eğitebileyim...FilmFabrikası Film Paylaşım Bölgesi bunun için varolmalı sanırım.

Görkem yazdı:
Burak, sana tek bir soru sormak istiyorum:
Filminin başına özellikle, "bu bir brk bbygt" filmi yazmanın sebebini açıklayabilir misin? Anlamsız bir soru gibi gelmesin sana çünkü filmin sonuna "yazan/yöneten burak babayiğit" diye yazman da filmin sana ait olduğunu gösterecek. Arada bir fark var yani. "BU bir burak babayiğit" filmi demenin anlamını biliyor musun?
Görkem hocam...
"bir brkBBYGT filmi"nin yazılış amacı benim için şu idi :
herkes görüyorum ki "...prodüksiyon" yada "...medya" vs...vs... şeyler yazıyor...
Ben prodüksiyon olarak medya olarak değil kendim olarak bu işi yapmayı istiyorum.
MEDYA yada PRODÜKSİYON isimini her 2 film çeken koymaya başladı . Bu çok basitleşti.
ben "bir brkBBYGT filmi" yazmışım bu çok mu?
benim için anlamı bu hocam.ben burada yazılanlardan sonra da bu yazıyı filmimin en baş köşesine koymaya devam edeceğim...ben ne prodüksiyon ne de medya şirketiymiş gibi göstermeyi düşünmüyorum kendimi.
İyi Çalışmalar.