"İnsanat sinema derneği", Suat Şenocak ın yaptığı ve yardım ettiği herşeyden uzak durulması gerektiğini düşünenlerdenim (bkz:flash tv filmleri).
Çektikleri videolarda (film demek mantıksızca) bir tane yahu birtane sinematik hareket olsun ama yok...işin kötü yanı ciddi ciddi sinema hakkında oyunculuk hakkında ders veriyolar ücretli olarak ve birileri illa katılıyo her dönem, kurgudan tutunda çekimlerine kadar amatörlüğün dibine vurmuş bir haldeler ...arkadaş yazınca bende bi kaç fikir söyleyim dedim
Valla sanırım tek HV30'la olduğu gibi çekicez, ksııtlı imkanlar vs vs.. Bursa açıkçası sıkıntılı bi yer, başlıktan da anıyorsundur, Bursa'da adaptör lens vs büyük sıkıntı, maddiyat da elvermiyor... İşte bugün sabah başladım sadoline ın HV30 uyla incelemeler denemeler yapmaya, sanırım onunla yapabileceğim en iyisi neyse ona kasıcam...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz