| Yazar |
Mesaj |
|
Görkem
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Pzt Tem 26, 2010 9:34 am |
|
 |
| Braveheart |
 |
|
|
|
Son hava yamultucu/Me Nayt Şamahlan. Biraz torpille 3/10 "Sen de mi bürütüs!" cümlesinde bürütüs'ün yerine gelebileceğini düşündüğüm en son isimlerden biri M. Night Shyamalandı ve salondan çıktığımda resmen üzerimden silindir geçmiş gibiydi. Unbreakable gibi, gişeye accayip müsait ama tamamen "anti holivut, anti gişe" bir filmi yapan adam, hava yamultucu gibi bir işi nasıl yazar ve yönetir? Pes! Fİlmde o kadar çok şey falso ki anlatmakla bitmez. Baştan sona gişe, baştan sona klişe, kötü bir "yeni nesil fantastik kuntastik film" işte. Ha Narnia, ha Twilight ha Hava Yamultucu. Alayı ilkokul düzeyi. Twilight New Moon. Bayağı torpille 2/10. O kızı bana verecekler var ya! Neyse.... Kötü işte. Rezalet bir film.
_________________ Evrende ya yalnızız ya da değiliz. İkisi de birbirinden ürkütücü.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
The Dude
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Pzt Tem 26, 2010 11:11 am |
|
 |
| Big Lebowski |
 |
|
|
Kayıt: Pzr Nis 16, 2006 6:22 pm Mesajlar: 6508 Konum: İstanbul
|
|
The Happening'i izlemedin mi ki Görko? Valla ben o filmden daha kötü bir filmi hayal dahi edemiyorum ama insanlar bu daha kötü diyor. Sırf hayal edemediğim için izleyeceğim sanırım.
_________________ Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Görkem
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Pzt Tem 26, 2010 1:16 pm |
|
 |
| Braveheart |
 |
|
|
|
İzledim hafız. Hepınink'i de izledim. O da kötü. Ama bu "racona ters" film yani. Gişe filminin kötüsü. 
_________________ Evrende ya yalnızız ya da değiliz. İkisi de birbirinden ürkütücü.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
HHK
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Çrş Tem 28, 2010 11:06 pm |
|
 |
| Donnie Darko |
 |
|
|
Kayıt: Prş Nis 01, 2010 8:55 pm Mesajlar: 334 Konum: Kayseri
|
|
İzlediğim o kadar film var da The Cottage (2008) buraya yazmadan edemedim şimdi... Dün gece ikinci kez izledim ve aynı tadı aldım... imdb 6,2/10.. bana kalırsa 10 üzerinden 8, kısa filmciler içinse müthiş bir örnek.
Gün Batımından Şafağa filmi gibi 1 cd'si ile 2.cd'si farklı bir filmmiş gibi oluyor.
Paul Andrew Williams hem yazmış hem yönetmiş; artı çok da iyi yazmış... Türüne göre hem mizahi hem de çok zekice kurgulanmış bir görsel eser olmuş... Neyse yazdıkça daha övesim geliyor...
Ufak bir not ekleyeyim; bu filmi son dakikasına kadar izleyin; yazılar çıkınca hemen kapatmayın...
_________________ - Şunu bir dene... - Nedir bu? - Tüm dualarının karşılığı diyebilirim. Gia (1998)
En son HHK tarafından Prş Tem 29, 2010 10:57 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Fsakar
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Prş Tem 29, 2010 8:35 am |
|
 |
| Dr.Strangelove |
 |
|
|
Kayıt: Pzt Mar 29, 2010 4:57 pm Mesajlar: 71 Konum: Paris Komünü
|
|
"Once"
Hayatımda gördüğüm en sıcak ve doğal filmlerden biri. Ama bundan öte, o müzikler nasıl bir şeydir, yaklaşık 5 saattir "if you want me" yi dinlemekteyim. Film içinde sanki oyuncular kameranın farkında değil, sette şakalaşıyorlar vs. o havayı rahat sezdim. Doğal, samimi, içten, basit, güzel bir film once.
_________________ Sözümüz Silahımızdır. ( Marcos )
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
asasya
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Cum Tem 30, 2010 2:00 am |
|
 |
| The Recruit |
|
|
in bruges çok beğenmemekle birlikte çok da kötü değildi bence yine de izlenebilir bir film
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sedatix
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Cmt Tem 31, 2010 2:32 pm |
|
 |
| Mad Max |
 |
|
|
|
_________________ 'Kaderin sadece seçtiğin yolun üzerindedir..Ondan kaçmaya çalışsanda,Genede gider o Yolu seçersin !!!
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
beetlejuice
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Sal Ağu 03, 2010 10:40 am |
|
Kayıt: Cum Eki 28, 2005 2:45 pm Mesajlar: 3255 Konum: istanbul
|
inception 9/10 Akşam akşam popoyu bıraktık geldik. Ne gerek vardı. Bondvari kısımlarda sanki hitchkock yaşıyormuşta yeni filmler çekiyormuş gibi hissetim. Bir grup kıçı açıkta kalmış adamın rüyada kamyonu devirmelerini izledik. Film boyunca en ufak bi detayı kaçırmıcam diye resmen kendimi sıktım baiım ağrıdı  Herşeyi anladığımı varsayarak filmden çıktığımda anlamayan arkadaşlara anlatmaya giriştim. Baya görev edindim. Söylenecek çok birşey yok. Tek puanı da filmlerinin ısrarla çok uzun olmasından efsane görüntüler izlesekte çok yormasından ve Di Caprio'yu yanlış cast olarak gördüğümden kırdım.
_________________ ozgurbakar.com
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Görkem
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Sal Ağu 03, 2010 2:28 pm |
|
 |
| Braveheart |
 |
|
|
|
Ya öyle bir övdünüz ki, delirdim oturduğum yerde! Yeter yahu!  Sırf bu film için İzmir'lere yollamayın beni!
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
beetlejuice
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Sal Ağu 03, 2010 2:30 pm |
|
Kayıt: Cum Eki 28, 2005 2:45 pm Mesajlar: 3255 Konum: istanbul
|
Gidilir. Ama sen ilginç adamsın. Gider de beğenmezsin 
_________________ ozgurbakar.com
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sickman
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Sal Ağu 03, 2010 2:38 pm |
|
 |
| Hasta |
 |
|
|
|
|
Gidip de beğenmeme ihtimaline karşı İstanbul'a gel sen, oaralara getirtme bizi bir dayak için. Gel burada vuralım sopayı hemen beğenmezsen.
_________________ Forum Kuralları
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Görkem
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Sal Ağu 03, 2010 2:43 pm |
|
 |
| Braveheart |
 |
|
|
|
 Valla bu filmi kötü bulacağımı sanmıyorum ama du bakalım. Hayırlısı. Acil izlemem lazım, o kesin.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
akaratas
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Sal Ağu 03, 2010 5:29 pm |
|
 |
| Braveheart |
 |
|
|
Kayıt: Çrş Ara 13, 2006 4:57 pm Mesajlar: 1719 Konum: Bordeaux
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
KEzzAP
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 08, 2010 2:08 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Son Yüklediği 5 Film: DÜĞÜN
|
|
|
Topio stin omichli (In The Landscape of The Mist) / Theo Angelopoulos 7 / 10
Filmde usta kendine has Yunanistan tarihi içinde yürek burkan hikayeler anlatma konusunda yine oldukça başarılı. Bir büyüme hikayesi izliyoruz. Fakat anlatılan hikayedeki iki küçük kardeşin hikayesinin başlangıcı bana yeteri kadar kurulmuş gelmedi. Yani çocukların anneleriyle olan ilişkileri hakkında bir şeyler bilmek isterdim. Ustanın bunu bilerek boş geçtiğini biliyorum ama bu tercih hikayenin benim üzerimdeki etkisini azalttı.
_________________ ...fabrika emekçisi...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Görkem
|
Mesaj Başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 09, 2010 6:14 pm |
|
 |
| Braveheart |
 |
|
|
|
|
From Paris with Love. 6/10 Gayet eğlenceli, hiç fena olmayan soluk soluğa bir aksiyon. John Travolta'nın enfes bir oyuncu olduğunu 50. kez gördüm. Çok sevdiğim bir oyuncu, keyfini sürdüm burada doya doya.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|
|